Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-09@06:00:37 GMT

درمان میگرن با طب سنتی

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۵۲۶۹۲

متخصص طب سنتی با اشاره به تدابیر طب سنتی در درمان میگرن، گفت: پرهیز از افراط در مصرف غذا‌های غلیظ، فست فودها، ترشیجات و غذا‌هایی با طبع سرد، چای پررنگ، شکلات و قهوه و غذا‌های پر ادویه توصیه می‌شود.

خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: علیرضا یارقلی درباره «تدابیر طب ایرانی در درمان میگرن»، بیان داشت: برخی تدابیر طب سنتی برای کنترل و درمان میگرن عبارتند از متعادل کردن مزاج و پاکسازی بدن، پیاده‌روی و ورزش منظم روزانه و سبک، سرپوش مناسب به خصوص هنگام خواب و پرهیز از استعمال دخانیات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: پرهیز از افراط در مصرف غذا‌های غلیظ، فست فودها، ترشیجات و غذا‌هایی با طبع سرد، چای پررنگ، شکلات و قهوه، غذا‌های پر ادویه و خودداری از درهم خوری و برهم خوری توصیه می‌شود.

یارقلی با اشاره به توصیه‌های تغذیه‌ای مؤثر در درمان میگرن، خاطرنشان کرد: خوردن ژل رویال به صورت ناشتا، نوشیدن ماءالعسل، آب انگور، شربت مویز و شیر بادام، ماساژ سر با روغن‌های بادام تلخ، بابونه، زیتون و زنبق، نیز بسیار مفید است.

این متخصص طب سنتی با اشاره به دمنوش‌های مؤثر در کاهش در‌های ناشی از میگرن، ابراز داشت: دمنوش‌هایی مانند دمنوش ریحان، آویشن و برگ درخت گلابی و نوشیدن ترکیب عرق اسطوخودس، سنبل‌الطیب و آب به صورت روزی دو استکان و انجام حجامت و زالو درمانی با تجویز پزشک نیز مؤثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: نسخه طب سنتی برای فرار از آلزایمر

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: طب سنتی میگرن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طب سنتی میگرن درمان میگرن طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه‌ها مؤثر خواهد بود، اگر... / نگاهی به مصوبه اخیر اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار در قبال کارفرمایان خاطی

با توجه به حاکم شدن شرایط خاص کشور ایران به واسطه تحریم‌های خصمانه‌ و جنگ ترکیبی دشمن، ثبات اقتصادی، مسئله اشتغال و معیشت از مهم‌ترین چالش‌های حکمرانی به‌شمار می‌آید. از طرفی مهاجرت غیرقانونی یکی از تهدیدات بسیار مهم در این خصوص است که اگر درست کنترل نشود، می‌تواند در زمینه‌های مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی و... هر کشوری را با بحران روبه‌رو کند.

برخی اخبار حاکی از حضور تقریبی یک پنجم  کل جمعیت افغانستان در ایران است، رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی سال گذشته مدعی ورود روزانه ۱۰ هزار نفر از مهاجران افغانستانی به ایران شد، به نحوی که مهاجران غیرمجاز تنها پس از ۲۴ ساعت برخوردار از جای خواب شده و پس از ۴۸ ساعت صاحب شغل می‌شوند. دریافت دستمزدهای اندک و کاهش مسئولیت کارفرمایان نظیر عدم پوشش بیمه و... از جمله عواملی است که برخی از صاحبان مشاغل نیروی کار خویش را به‌خصوص در فعالیت‌های یدی از مهاجران غیرمجاز تأمین می‌کنند.

چنین امری سوای از تهدیدات امنیتی، فرهنگی و... مسئله اشتغال و معیشت را به مخاطره می‌اندازد، به همین دلیل اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار در بخشنامه‌ای به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت: «به منظور جلوگیری از حضور نیروی کار غیرمجاز خارجی در بازار کار کشور، وزارت کار و امور اجتماعی مکلف است کارفرمایانی که اتباع خارجی فاقد پروانه را به کار می‌گیرند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز هر کارگر خارجی معادل پنج برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه کند، در صورت تکرار تخلف این جریمه دو برابر خواهد شد.» و مصوبه اخیر شورای عالی کار به جهت مشخص کردن حداقل دستمزد روزانه کارگران در سال جاری، میزان جریمه کارفرمایانی که از اتباع خارجی فاقد پروانه (غیرمجاز) به‌کارگیری کنند، از قرار هر روز اشتغال مبلغ ۱۱.۹۴۳.۶۴۰ ریال مقرر شده است، که در فرض تکرار، میزان آن به دو برابر مبلغ مذکور افزایش پیدا می‌کند.

برون‌سپاری کار یعنی دشوار کردن رقابت برای کارگران قانونی و بار مالی بر نظام بهداشت و درمان به دلیل نداشتن بیمه و خدمات بهداشتی-درمانی از طرفی و افزایش تقاضا بر منابع عمومی نظیر آموزش، مسکن و دیگر خدمات اجتماعی و اثرات جدی اجتماعی و اقتصادی نظیر افزایش جرم و جنایت، تغییر در ترکیب جمعیتی و افزایش فشار بر زیرساخت‌های شهری، از طرف دیگر منجر به بحران برای بخش‌های مختلف کشور می‌شود که می‌توان با برخی اقدامات نظیر تقویت کنترل و نظارت مرزی، اصلاح قوانین مهاجرت و ایجاد راه‌های قانونی و متعارف برای ورود به کشور، تشدید پیگیری و اقدامات حقوقی با وضع مجازات‌های مناسب و برخوردار از ضمانت اجرای کافی، ایجاد برنامه‌های تبلیغاتی برای تبیین مخاطرات مهاجرت غیرقانونی و مزایای ورود به کشور به صورت قانونی، تقویت همکاری بین‌المللی با سایر کشورها در زمینه‌ مهاجرت و قاچاق انسان و از همه مهم‌تر در اولویت قرارگرفتن اهمیت این تهدید، پیگیری و نظارت از بروز آن اجتناب کرد.

دیگر خبرها

  • جریمه‌ها مؤثر خواهد بود، اگر... / نگاهی به مصوبه اخیر اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار در قبال کارفرمایان خاطی
  • درمان گرفتگی رگ‌های قلب با عصاره سیر و لیمو ترش (فیلم)
  • درمان قارچ ناخن و میخچه پا در طب سنتی (فیلم)
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • درمان کم کاری و پرکاری تیروئید با طب سنتی (فیلم)
  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ