Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-09@04:18:21 GMT

درمان سردردهای میگرنی و سردرد مزمن با طب درد ممکن شد

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۶۸۲۵

درمان سردردهای میگرنی و سردرد مزمن با طب درد ممکن شد

درمان سردرد یا درمان میگرن از موارد حساسی است که اغلب افراد دنبال پیدا کردن راهی برای رهائی از آن هستند و با توجه به اینکه سردردها متنوع و گوناگون هستند، همچنین علت به وجود آمدن آن نیز متفاوت می باشد، درمان آن ها نیز با روش های مختلف درمانی انجام می شود.

این مقاله با همکاری دکتر فرشته اسفندیاری متخصص مغز و اعصاب و داپلر عروق مغز از آلمان ، مدیر کلینیک سردرد تهران تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با انواع سردرد و راه درمان آن آشنا خواهیم شد.

ریشه سردرد میگرن چیست؟ میگرن چگونه و چرا به وجود می اید؟

سردردها علت های مختلفی دارند مانند بیماری های زمینه ای، نارسائی در خون رسانی به مغز و میگرن.

سردردها به دو نوع اولیه و ثانویه تقسیم می گردند ، سردردهای اولیه شامل سردردهای مزمن روزانه ، میگرن، سردردهای خوشه ای و... هستند که علت های گوناگونی دارند. درمان این نوع از سردردها با روش های قدیمی در مطب ها سال های سال است که انجام می شود.

سردردهای ثانویه کمتر از 2 درصد کل سردردها را تشکیل می دهند و به انواع سردردهای ناشی از تومور گفته می شوند که به دلیل ضایعات مغزی اتفاق می افتند.

علت میگرن که یکی از شایع ترین انواع سردرد است به درستی مشخص نشده است اما کسانی که میگرن دارند، از سابقه فامیلی خود در اقوام و آشنایان خود خبر داده اند. سردردهای میگرن بسیار خسته کننده و کسالت بار است و تاثیرات بدی بر روحیه و زندگی افرادی که میگرن دارند می گذراد.

درمان های قدیمی هم تا این زمان نتوانسته است برای میگرن قدم مثبتی بردارد. بیماری میگرن دارای دو نوع اصلی است که در ادامه مطلب با آنها آشنا خواهیم شد.

مسکن های میگرن را بیشتر بشناسیم

سردرد میگرن نیز مانند دیگر بیماری ها با استفاده از مسکن ها و قرص سردرد قابل درمان می باشد. اما بهبود آن موقتی است و بعد از گذشت مدت زمانی دردها دوباره به سراغ فرد می آیند.

برخی از این مسکن ها عبارتند از: ناپروکسن، آسپرین، دیکلوفناک، ریزاتریپتان، پروفن، مالات، آلموتریپتان و.... به علاوه ترکیبات داروئی مانند اکسدرین که از ترکیب آسپرین و استامینوفن تولید شده است نیز می تواند مفید واقع شود.

البته باید خاطر نشان کنیم که گرچه این داروها برای مدت زمان کوتاهی به کمتر شدن درد کمک می کنند، اما اگر از آنها در طولانی مدت استفاده گردد باعث می شوند مشکلات دیگری از جمله وابستگی دارویی ایجاد گردد. خبر خوب اینست که شما می توانید مصرف قرص متوقف کنید و سردرد خود را با طب نوین درد درمان کنید.

طب درد روش قطعی درمان سردرد میگرن در کلینیک فوق تخصصی سردرد تهران

برای افرادی که چندین سال است میگرن داشته اند و سال هاست از آن رنج می برند، این خبر که درمان قطعی سردرد میگرن پیدا شده است خبر بسیار مهمی می باشد. به ویژه اینکه اگر بدانیم این درمان در داخل ایران و توسط متخصصان سردرد ایرانی قابل اجرا می باشد.

این سوال پیش می آید که این درمان چگونه و در کدام مرکز قابل اجرا می باشد؟

می خواهیم شما را با کلینیک سردرد دکتر اسفندیاری در تهران آشنا کنیم. این کلینیک معتبرترین کلینیک برای درمان میگرن به روش جدید طب درد می باشد.در این مرکز ضمن اینکه با میگرن و علت های به وجود آمدن آن آشنا می شوید، از روش های موجود برای کاهش فرکانس درد نیز آگاهی پیدا می کنید، پس با ما همراه بمانید.

هرکدام از این روش ها با کنار گذاشتن روش های قدیمی مانند مصرف داروهای شیمیائی و جراحی، بر اثرات درمانی این روش ها متمرکز می کنند و مراحل درمان میگرن از این طریق پیگیری می شوند.

در این روش درمان بر روی مخچه با خونرسانی شروع می شود و اثرات مثبت این شیوه یکی پس از دیگری پدیدار می گردد. برخی از این آثار درمانی به شرح زیر می باشند:

افزایش خونرسانی و گردش منظم و بالای خون در بافت هدف( جریان خون موضعی ) افزایش تولید آدنوزین تری فسفات ها (ATP) بازسازی استخوانی کاهش تخریب بافتی کاهش و کنترل درد تقویت روحیه بیمار در مواجهه با درد طی دوره درمان سردرد میگرن بازسازی سلولی

درمان قطعی سردرد میگرن در کلینیک فوق تخصصی سردرد دکتر فرشته اسفندیاری

Pain Medicine یا طب درد روش درمانی جدیدی است که با همکاری پزشکان و متخصصان ایرانی، آمریکائی و المانی در سال 2008 میلادی بنیانگذاری شد. پایه و اساس طب درد فناوری پیشرفته می باشد که مراحل درمانی آن به وسیله 4 روش بر روی سیستم اعصاب و گردش خون اجرا می گردد. اولین دستاورد این روش که حدودا 10 سال به طول انجامیده است کم کردن انجام عمل های جراحی است که در بیشتر موارد بیماران را آزار می داده است و آنها را با چالش های جدیدی مواجه می کرده است.

همچنین طب درد مصرف داروهای شیمیائی را برای درمان میگرن تا حدود زیادی کاهش داده است. می دانیم که داروها بدونه عوارض جانبی نیستند و هرکدام از انها دارای چند عوارض جانبی می باشند.

طب درد عوارض جانبی ندارد، ضمن اینکه با درمان قطعی بیماری با تکنولوژی ریز میکروسکوپی، از طرف بیماران، استقبال بسیار زیادی به دنبال داشته است. بنیان این دانش برای درمان سردرد، بر پایه مطالعاتی در زمینه عملکرد سلول ها می باشد. به طوری که عملکردهای سلول های ماهیچه ای و میدان های الکتریکی جاری در حوزه عملکرد آنها از یکسو و تاثیرات این مجموعه بر بافت های دیگر به خصوص اعصاب و عروق از سوی دیگر مورد بررسی قرار می گیرد.

نتایج این مطالعات و بررسی ها نشان داد که امواج و جریانات مغناطیسی از طریق بافت ماهیچه ای قابل تشخیص، شناسائی و کنترل می باشد. مطالعاتی که بر اساس این روش جدید انجام شده است ثابت کرد که عملکرد سلول ها و بافت های ماهیچه ای شباهت بسیاری به یک سیستم الکتریکی پیچیده دارد. بر همین اساس بافت های ماهیچه ای پتانسیل الکتریکی دارند و می توانند بیشتر اثرهای درمانی موازی و جایگزین را بازسازی کنند. اطلاعات بالا به درمانگران کمک می کند تا با شبیه سازی شکل و فرکانس، به مراحل درمان کمک کنند و به بیمار کمک کنند تا در مسیر بهبودی قرار گیرد.

چهار روش استفاده در فن آوری درمان سردرد میگرن عبارتند از : افزایش خونرسانی طب سوزنی کایروپراکتیک اسکن عروق و اعصاب

این روش درمانی به میگرن اختصاص ندارد و در موارد بسیاری که با سلسله اعصاب مرتبط هستند نیز به کار می رود، مثلا درمان تنگی کانال نخاعی بدون جراحی .

پیشنهاد میکنیم مطلب درمان تنگی کانال نخاعی بدون جراحی نیز بخوانید .

کلام آخر

اینکه اگر دچار سردر های مزمن و سردرد میگرنی هستید ، بجای استفاده همیشگی از قرص و مسکن های سردرد ، با مراجعه به کلینیک فوق تخصصی سردرد دکتر فرشته اسفندیاری از روش جدید درمان میگرن با طب درد بهره ببرید. با استفاده از این روش نوین بسیاری از بیماری ها که به سلسله اعصاب ارتباط دارد قابل درمان می باشد ، همچنین شما می توانید از مشاوره رایگان این کلینیک نیز بهره مند گردید ، تا از نظر ذهنی نیز آمادگی مناسبی جهت درمان سردردتان به دست بیاورید.

کد خبر 1626833

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: درمان میگرن سردرد میگرن درمان سردرد ماهیچه ای مسکن ها روش ها طب درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!

بهار معینی، درباره کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان (یادبود پروفسور پروانه وثوق) که در اردیبهشت سال جاری برگزار می‌شود، گفت: این دوره نخستین کنگره نوروانکولوژی کودکان در ایران است. البته پیش از این کنگره‌های بین‌المللی انکولوژی کودکان در ایران برگزار شده بود اما امسال به صورت ویژه به رویکرد چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان پرداخته شده و چالش‌های این روش درمان بررسی می‌شود.

وی افزود: در سخنرانی ام بر چالش‌های درمانی تومورهای ژرم سل بر موارد تجربی خود در میان کودکان تحت درمان در بیمارستان محک، متمرکز خواهم بود. تومور ژرم سل مغزی در اطفال بعد از تومورهای مدولوبلاستوما و اپاندیموم شیوع کمتری دارد؛ اما دلیل اهمیت بررسی آن، شناسایی انواع چالش در مسیر درمان‌هایی است که این نوع از تومور مغزی برای کودکان ایجاد می‌کند.

این رادیوانکولوژیست ادامه داد: برنامه‌های درمانی تومورهای ژرم سل مغزی اکنون در دنیا به‌روز شده و شیوه‌های درمانی آن تغییرات بسیاری کرده است. در روش‌های جدید تا جای ممکن استفاده از رادیوتراپی برای درمان محدود شده است چون پیش از این درمان رادیوتراپی به صورت کامل بر کودکان مبتلا به تومور ژرم سل انجام می‌شد و حتی درمان ستون فقرات همزمان با درمان تومور مغزی در کودکان انجام می‌گرفت اما امروزه به دلیل عوارض این شیوه درمانی، برنامه درمانی تغییر کرده است.

به گفته معینی، در برنامه درمانی جدیدِ تومورهای ژرم سل مغزی کودکان، از روش شیمی‌درمانی خاصی برای بیماران استفاده می‌شود و بر اساس پاسخ درمانی دریافت شده، رادیوتراپی حذف و بر درمان مغز تمرکز می‌شود. پیش از این باید همه بطن‌های مغزی درمان می‌شد، اما امروزه حتی میزان اشعه‌دهی بر بطن‌های مغز محدود شده است.

وی گفت: تومورهای ژرم سل در بخش پینه‌آل و سوبریال مغزی قرار دارند و استفاده از رادیوتراپی در درمان آن ها، عوارض جانبی بر هورمون‌های رشد کودک به جای خواهد گذاشت. از سوی دیگر برخی از کودکان مبتلا به تومورهای ژرم سل در اوایل نوجوانی هستند و به همین دلیل ممکن است دچار اختلال در روند رشد خود شوند.

معینی ادامه داد: همچنین اگر دوز استفاده از اشعه‌دهی در روش درمانی رادیوتراپی برای درمان تومورهای مغزی کودکان از میزان مشخصی بیشتر شود، موجب کاهش هوش کودک می‌شود. بنابراین تا جای ممکن تلاش می‌شود عوارض درمانی شیمی‌درمانی و رادیوتراپی محدود شود.

این رادیوانکولوژیست یادآور شد: متأسفانه بیشتر مراکز درمانی در ایران هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنند در حالی که از این روش درمانی به ویژه در کشور کانادا و بیمارستان‌هایی مانند سیک‌کیدز، دیگر استفاده نمی‌شود. متخصصانی مانند دکتر اوته بارتلز از کشور کانادا، سال‌ها است بر درمان تومورهای ژرم سل تحقیق می‌کنند و در این دوره از کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان حضور دارند و درباره چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان سخنرانی می‌کنند.

معینی با بیان اینکه رویکرد چند تخصصی به تومورهای مغزی کودکان موجب به‌روز شدن دانش همه متخصصان مربوطه در درمان می‌شود گفت: پیش از این ممکن بود هر یک از متخصصان در درمان تومورهای مغزی کودکان از یک برنامه‌ درمانی متفاوت استفاده کنند، اما طی جلسات چند تخصصی تمامی اطلاعات متخصصان در درمان به صورت یکپارچه به‌روز می‌شود. بنابراین در این دوره از کنگره انکولوژی کودکان با توجه به برگزاری جلسات چند تخصصی بین همه متخصصان، می‌توان از داده‌های مشترک تجربی برای انتقال دانش و به روزرسانی اطلاعات استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • گردن عامل بروز ۲۰ درصد از سردردها
  • منشاء بروز ۲۰ درصد سردردها از گردن است
  • اگر این سردرد‌ها را دارید حتما به پزشک مراجعه کنید
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟