Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@03:22:09 GMT

مراقبت‌های پس از تزریق بوتاکس چیست؟

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۱۰۴۶

مراقبت‌های پس از تزریق بوتاکس چیست؟

ایسنا/زنجان متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ سردرد گفت: یک روز بعد از بوتاکس ورزش و فعالیت سنگین توصیه نمی‌شود.

نوشین یمانی در گفت‌و گو با ایسنا، در رابطه با بوتاکس، اظهار کرد: بوتاکس داروی تزریقی است که از سم باکتری کلستریدیوم بوتولینوم تهیه شده و زمانی که در نقاط مشخصی از بدن تزریق می‌شود، بعضی از پیام‌های شیمیایی اعصاب را مسدود می‌کند و باعث فلج شدن موقتی ماهیچه‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با تاریخچه بوتاکس، افزود: در حدود سال ۲۰۰۰ میلادی بوتاکس برای کاهش چین و چروک صورت محبوبیت پیدا کرد. در آن دوران برخی از افرادی که سردردهای میگرنی داشتند، بعد از تزریق بوتاکس برای برطرف کردن چروک پیشانی خود متوجه شدند که علائم میگرن در آن‌ها کاهش پیدا کرده است، این امر باعث شد که دانشمندان تحقیقات گسترده‌تری راجع به اثر بوتاکس بر درمان میگرن انجام دهند و سرانجام در سال ۲۰۱۰ بوتاکس برای درمان میگرن مزمن از سازمان غذا و داروی آمریکا تاییدیه گرفت.

این متخصص با بیان اینکه امروزه تزریق بوتاکس میگرن یکی از بهترین و موفق‌ترین درمان‌های سردرد میگرنی است و در درمان بیماران مبتلا به سردرد مزمن روزانه موفق بوده است، تصریح کرد: افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای، قلبی و عروقی، اختلالات سیستم عصبی و عضلانی و نقص سیستم ایمنی بدن و زنان باردار و شیرده نباید بوتاکس تزریق کنند.

متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ سردرد در رابطه با مراقبت‌های پس از تزریق بوتاکس، گفت: افراد در صورت وجود علائم و تورم و کبودی در نواحی تزریق بلافاصله بعد از تزریق، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به صورت متناوب کیسه یخ را بر روی نواحی تزریق بگذارند و بردارند.

یمانی با بیان اینکه افراد تا چهار ساعت پس از تزریق بوتاکس نباید دراز بکشند یا خم شوند، اظهار کرد: شب بعد از تزریق حتماً به پشت بخوابند و سعی کنند طوری قرار بگیرند که به ناحیه پیشانی فشاری وارد نشود و از قرار دادن دست بر روی پیشانی پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه افرادی که بوتاکس دریافت کردند در دو روز اول بعد از تزریق بوتاکس از هر گونه تماس با گرما، گرفتن دوش آب گرم و سشوار گرفتن خودداری کنند، افزود: برای یک روز بعد از بوتاکس ورزش و فعالیت سنگین توصیه نمی‌شود.

این مسئول با بیان اینکه افرادی که بوتاکس تزریق کردند تا ۲۴ ساعت صورت خود را لمس نکنند و از ماساژ ناحیه پیشانی و سایر درمان‌های پوستی پرهیز کنند، خاطرنشان کرد: بعد از گذشت دو هفته در صورت وجود تقارن نداشتن در چهره برای اصلاح به پزشک مراجعه کنند و شروع اثر درمانی بوتاکس بر روی سردرد ممکن است ۳ تا ۴ هفته طول بکشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان بوتاكس میگرن تزريق تزریق بوتاکس بعد از تزریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۱۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت یک شهروند مشهدی بر اثر حیوان‌گزیدگی و ابتلا به هاری

رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مراجعه دیرهنگام و بی‌توجهی به درمان یک شهروند حیوان‌گزیده، موجب ابتلای وی به هاری و مرگ شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، زهرا نهبندانی در جمع خبرنگاران گفت: مورد فوت شده، مردی 41 ساله است که حدود 2 ماه قبل توسط سگ مورد گزش قرار گرفته ولی به مراکز درمان هاری مراجعه نکرده بود.

وی افزود: بیماری هاری یک بیماری ویروسی دستگاه عصبی مرکزی است که مرگ صد درصد را به‌دنبال دارد، اما در صورت مراجعه به موقع موارد حیوان گزیدگی و انجام درمان پیشگیری، به سادگی قابل پیشگیری است.

21 هزار حیوان‌گزیدگی در سال گذشته در مشهد

رئیس گروه بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به وقوع حدود 21 هزار مورد حیوان گزیدگی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال گذشته گفت: مهمترین راه انتقال بیماری هاری از طریق گازگرفتگی و خراش توسط حیوانات است و افراد در صورت زخمی شدن توسط حیوانات باید بلافاصله محل زخم را با آب فراوان و صابون شست‌وشو داده و به نزدیکترین مرکز پیشگیری و درمان هاری برای تزریق واکسن و سرم هاری مراجعه کنند.

نهبندانی افزود: سال گذشته 14 هزار و 316 مورد معادل 70درصد حیوان‌گزیدگی‌ها توسط سگ‌ها و 5 هزار و 411 مورد معادل 26 درصد توسط گربه‌ها بوده است و در این مدت آزمایش 124 مورد هاری در سگ و 13 مورد هاری در گربه مثبت شده است.

90درصد گزش‌ها توسط سگ‌ها صورت گرفته

وی با بیان اینکه در ایران بیش از 90 درصد گزش‌ها توسط سگ انجام می‌شود، گفت: باید به عموم مردم اطلاع‌رسانی شود که از تحریک کردن حیوانات به خصوص سگ‌ها خود داری کنند و هنگام درگیری دو حیوان برای جداسازی آنها اقدام نشود، زیرا احتمال ابتلای یکی از این حیوانات به هاری بسیار زیاد است.

نبندانی درخصوص احتمال هار بودن گربه‌های بدون صاحب و خانگی و لزوم ترک عادات رایج از جمله غذا دادن به گربه‌های ولگرد هشدار داد و توصیه کرد: از نزدیک شدن به سگ‌ها و گربه‌ها و  آزار و اذیت حیوانات پرهیز کرده و در صورت نگهداری سگ و گربه، نسبت به واکسینه کردن آنها اقدام کنید.

رئیس گروه بیماریهای واگیر دانشگاه مشهد با اشاره به اینکه مراکز ارائه دهنده خدمات پیشگیری و درمان هاری  به‌صورت شبانه روزی فعال هستند و به صورت کاملا رایگان خدمات ارائه می‌دهند، گفت: در هر شهرستان خراسان رضوی حداقل یک مرکز هاری برای درمان به موقع بیماران در تمام ایام سال فعال است.

به گزارش تسنیم، مرکز بهداشت شماره یک مشهد واقع در بلوار وکیل آباد بین وکیل آباد 66‏‏‏-68 / مرکزبهداشت شماره دو مشهد واقع در پنجراه پایین خیابان جنب پارک وحدت؛مرکز بهداشت شماره  مشهد3 واقع در چهارراه ابوطالب تقاطع قرنی مرکز خدمات جامع سلامت احمدی؛ مرکز بهداشت شماره 5 مشهد واقع در خیابان شهید اصلانی 11 (مهدی 3) در شهر مشهد فعال هستند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • فوت یک شهروند مشهدی بر اثر حیوان‌گزیدگی و ابتلا به هاری
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!